Post by prepvicttingcrafen on Feb 16, 2022 8:44:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne ključeve ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Super zabavno! ova igra je kreativna i sjajna!
Izvrsno na računalu užasno na mobitelu
Fancy Pants Adventures Arkade qss
Sviđa mi se igra da je tako cool da neki ljudi mrze grafiku igre i stvari, ali mislim da je sjajna i također dodaje nekoliko znakova
Jako mi se sviđa ova igra, ali bih volio da ako kreator ove igre doda multiplayer na zaslon izbornika, možete se igrati međusobno s više bluetooth kontrolera.
Ima toliko dodataka
Napravite dio 2
Volio sam ovu igru prije nego što sam je igrao... Dok se nije pretvorila u najgoru igru koju sam ikad igrao, mrzim kako g. fancy hlače klize niz strmu stranu i ne mogu se ni popeti, koliko je brz što je teško ako IGRATE PARKOR UTRKU! I kako ga ne možemo dobro kontrolirati. Nikada više ne igram ovu igru dok se ne popravi. 😡
Molim vas, možete li ga napraviti poput super otmjenih hlača i dodati animaciju super otmjenih hlača. Dodajte stare šefove kao i nove. zadržite grad koji se vrti, ali dodajte nove i stare šešire i hlače i vratite olovku. Dopusti nam i da igramo kao njegova sestra.
Kad me pogode, poletim u zrak, to je jako neugodno, pogotovo kad se boriš sa šefom
Igra mi se jako svidjela. Na neki način mi se svidio gameplay kontrola pokreta. Ali kad sam stigao do kraja prve razine, gusar me napao. Koliko god da pokušam, ne mogu ga pobijediti.
Zašto nitko ne ide u pothvat, ovo je tako Wayne, mi radije idemo ostati u kući, tako da je to tako cool bodovanje u glupoj avanturi
Swing Loops: Grapple Hook Race פנאי qheq
Fancy Pants Adventures 街機 qga
Igra je dobra, ali ne mogu koristiti svoj mač jer gumb nema
੭ਗ7ਤ
Mrzim ovu igru posljednja razina je super teška jer kao da je mobilna kao i mobitel igram na PC-u, a također su i otmjene hlače, ali mnogo teže na mobitelu.
Ako ste igrali ovu igru kao dijete, svidjet će vam se još više. Vjerojatno najbolja mobilna igra po mom mišljenju. Priča je bila kratka, ali dobra, serije fensi pance igrica su uvijek ovakve.
Ah, sjećanja... Ova serija flash igrica definirala je moje djetinjstvo. Hvala na nastavku franšize.
Fancy Pants Adventures Arkada lzw
Svaki put kada pritisnem play pada
Glupo
Ova igra je nevjerojatna! Fizika je nevjerojatno realistična!
Tipa je jednostavno preteško kontrolirati jer stalno klizi čak i kad ništa ne diram pa se stalno suši smh
fantastično, nikad nisam igrao ovakvu igru. odlicna grafika dok sam igrao ovu igricu. Bilo mi je super u danu.... Ocekujem jos jednu zapanjujucu igru otmjenih pantalona..😀😘🤗onda je zaboravljeni otok malo tezak ali mi se svidja 😙
Hej, tim otmjenih hlača! Suočavam se s problemom u ovoj igri, ne znam je li to uobičajeno. Kada završim svoju razinu "pogrešne špilje" nakon što se igra neće spasiti, pokušao sam je dovršiti 4 puta i pokušao sam izaći iz igre korakom, ali se ipak nije spremio 😐 A onda Pokušao sam završiti razinu nakon što je sljedeća razina započela, otišao sam kući i mogao sam je ponovo pokrenuti, ali kada sam zatvorio aplikaciju i ponovo je pokrenuo moram ponovno krenuti od "pogrešnih špilja" jer se ne sprema 😑 Molim vas pomozite mene s ovim problemom i sigurno ću ocijeniti 5 zvjezdica vaša igra je nevjerojatna, sviđa mi se.
Fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Kako biste trebali prijeći razinu broda na kojoj piše da trebate nabaviti novo oružje, ali kako dobiti novo oružje je nemoguće. Po mom mišljenju
Zaista je ovo čak i bolje od flash verzije na ludim igrama. Ima stvarno dobru grafiku i priču i moj brat bi ovo volio.
Dobra je igra, ali kad izađeš iz igre, ne sprema je pa moram ponovno početi Epic games
Volim Tortole
Fancy Pants Adventures Trò chơi điện tử nmbp
Ne protiv vaših oglasa, ali ovi dodaci vise cijelu igru. Ispravite
Sjajna igra osim što se ne može igrati na mom Galaxy S5. Pokreće se bijeli ekran i nikad se ne učitava. Molimo popravite
Ružno u ovoj igri je adsssssss molimo uklonite oglase nema potrebe za kupovinom za uklanjanje reklama kao što je gubitak novca ako samo uklonite oglase (REMOVE ADS)
Najbolji priključak za najbolju flash igru koju sam ikad igrao, 5/5
Bok ljudi ! Pa ću vas naučiti maloj priči. kada sam imao 4 godine to je bila moja omiljena igra i konačno sam je pronašao!! Najbolja igrica IKAD!!!!
Dobra igra. Što je za križanje sa sonicom ili doomom.