Post by prepvicttingcrafen on Feb 16, 2022 8:34:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne tokene ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
Igrica je super samo da dodate ljubimce
Nije Loša👍👍👍👍👍🏿👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🖤🐚🥝🥥🍄🌽🏠🍍🍄💙🌽 💙🥥🧀🍄🍍🌽🥥🌽🌽🍍🥦🥥🍒🥥🥗🐚🍄🖤🍄🍄👍😔🍄🌽🥥🌽🌽🐚🐚🍄🍄🍑🍄🍑😔😔🍑🍑🍑🍑🍑😔╰ (⸝⸝⸝'꒳ ' ⸝⸝⸝)╯⊂(◉‿◉)つლ(・﹏・ლ)♡(˃͈ દ ˂͈ ༶ )ლ(・﹏・ლ)o((*)^▽(*)^▽ ▽^*))o╰(*´︶`*)╯⊂(◉‿◉)つ╰(*´︶`*)╯╰(⸝⸝⸝´꒳`⸝⸝⸝)╴︰(*´ *)╯╰(⸝⸝⸝´꒳`⸝⸝⸝)╯ヾ(˙❥˙)ノ╰(⸝⸝⸝´꒳`⸝⸝⸝)╯╰(⸝⸝)╯╰(⸝⸝)╰ (*´︶`*)╯╰(⸝⸝⸝´꒳`⸝⸝⸝)╯╰(*´︶`*)╯⊂(◉‿◉)つ╰(*´︶`*)╯⊂ ◉)つ⊂(・﹏・⊂)⊂(・﹏・⊂)⊂(◉‿◉)つ⊂(◉‿◉)つ⊂(◉‿◉)つV◉つ⊂(◉‿◉)つV◉ •ﻌ•^ฅ◖⚆ᴥ⚆◗ฅ^•ﻌ•^ฅ(´(ェ)`)(=`ェ´=)(*(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪)㉨✪
Stvarno jako volim ovu igru! Ima neke kućne ljubimce i oklope! Ali samo jedan problem je da u božićnom ažuriranju postoji nova greška u ažuriranju, popravite ovo, ali ova igra je stvarno zabavna do te mjere da ne mogu prestati igrati ovu igru. Hvala vam što ste stvorili ovu igru!
Neverovatno je glupo da je polovica imena doslovno neprikladna u mojem glavnom imenu nema ništa loše. Drugo, zašto promjena imena košta 30 dragulja preimenuj se. Unio sam krivo korisničko ime sada MORAM hodati okolo s korisničkim imenom. Popravi ovo.
Cool
Stalno gubim vezu čak i kad sam spojen na wifi
Ne mogu otvoriti ovu igru 😦
Obožavam ovu igru koju može igrati moj sin. S obzirom da je imao 10 godina, otkrio sam da je više prilagođen djeci u usporedbi s drugim igrama vani. S obzirom na to, sada sam jako razočaran kreatorima i administratorima ove igre. Odlučili su staviti svoja osobna uvjerenja u ovu igru promicanjem cjepiva u opcijama za razgovor. Iskreno vjerujem da se osobna uvjerenja i politika moraju kloniti dječjih igrica. Neka bude prijateljski prema djeci! Opet, jako razočaran!
Xd photo zagreb
igra ke najjaca ali nema jevtiniih kuca to je najjgore 4=
Fora je samo mi je nekad malo dosadna zato što se ništa ne dogada
Takmičenje u grupnoj fazi Lige nacija se privodi kraju, a očekuju nas velika uzbuđenja. Naime, od nedjelje do utorka nas očekuju 23 utakmice
Ovo je stvarno zabavna igra koju igram već 2 godine, ali stvarno želim da joj dodam trgovinu jer ljudi troše novac od igre da bi dobili nešto, a ne mogu to dobiti, također možete li dodati još otoka i više aktivnosti 🤔 .....Ocjenjujem ovo sa 4 zvjezdice
PK XD - Play with your Friends Περιπέτεια ipjg
Miftar Miftarj
Igrica je retardirano stalo blokirano sa internetom nemoj te ju instalirat🤮🤮😎😎
Mini igrice (gledajte) dnevno, tjedno i božićno više se ne pojavljuju. Igra se predugo učitava da moram ponovo pokrenuti. Molimo popravite afterverse tim.
Ova igra je bila jako dobra, ali ljubavi su bile skupe pa mi se ne sviđa, molim vas, ne šaljite 200 dragulja zadržite 200 novca
Ova igra je glupa kao da nema besplatnog chata koji je tako glup i ne mogu zaključati svoju kuću. IGRAJ ROBLOX MNOGO JE BOLJE!
Sviđa mi se ova igra, lijepa je igra, zabava i avantura. Možemo ići bilo gdje i igrati bilo koje igre u njemu, ali aplikacija se ne otvara otvara se samo nekoliko puta. Sviđa mi se PK XD ali se ne otvara, riješite problem što je prije moguće.🤔🤔🤔😊😊
PK XD - Play with your Friends Авантуристичке pyi
Volim ovu igru i sviđaju mi se administratori, ali nije lako biti admin Volim odjeću i dodatke i želim da bude lakše biti admin i sviđa mi se grafika i zašto je ne možete vratiti u registar račun. Jer sam prije imao račun koji ima odjeću za božićno ažuriranje!!. Molim te olakšaj
Dobro je, ali previše reklama, dobijete jedan svaki ako se prijavite u igru ili završite mini igricu ili jednostavno izađete iz zgrade, siđete s telefona ili gledate kako je dosadno, a postoji i greška u kojoj se vaš ljubimac zaglavi u vašim rukama i ne dopušta vam da reproducirate druge animacije
Naravno, nastavit ćete igrati svakodnevno, ali s velikom lakoćom, a to je da ćete moći dobiti ... PK XD Codes - Explore the Universe and Play with Friends.
PK XD - Исследуйте вселенную Приключения hfjc
Volim ovu igru. Planirat ću svoju sestru, opsjednuta je njegovom igrom, neće je prestati igrati. Jedino što mi se ne sviđa u ovoj igrici je kad pokušaš kupiti kao novu kuću i kaže da nemaš dovoljno novca jer uzima taj novac i onda jednostavno odeš zaraditi više samo za to, ali osim toga ja volim ovu igru Volim se igrati sa svima koji su u mojoj kući čak i moji roditelji je igraju. I jednostavno volim ovo.
preuzimanje datoteka Kontrolnog centra IOS 15 za Android.
Dobra igra u njoj ima zabavnih stvari i meni je super😀
play as - Play Go Do - Play - go - do (sports) - Play, go, or do? ... do/go/play a sport Kviz. autor Mnikop. English ... DARE IN PKXD Čudnovati kotač.
Evo Pop Пъзели gae
Ruši mi se svake minute i stvarno je neugodno
Volim PK XD, ali sam platio kapsulu za kućne ljubimce od 6000 dolara i dobio sam nosoroga, ali već sam imao nosoroga! A kad sam ga otišao poslati da dobijem svoj novac, vratio sam samo 460 dolara! I to se dogodilo više puta. Omg ponovilo se. Dobio sam kapsulu za kućne ljubimce x za 8000 dolara i dobio sam yetija, ali već imam yetija!!!!!! I to se dogodilo 3 puta! Želim svoj novac natrag!!!!! 2 zvjezdice sada!! Otišao sam ga poslati i onda mi se vratilo samo 950 dolara!!!!! AHHHH
Popravite greške i greške i zabranite hakere. Ljudi hakiraju i to mi se ne sviđa
2 zato što previše prekida
Ova igra je tako loša kao da nema besplatnog chata i ne možeš zaključati svoju kuću 🏡 Igraj ROBLOX to je bolje od ovog smeća. Ne igram je više
Moje mišljenje ja da igrica gori
👍👍👍👍👍
Super ali mi svake minute zablokira zato jedna zvijezdica manje, a isto tako zašto ne postiji lajkanje za odjeću i obuću? Zato još jedna zvijezdica manje. 😡
Doslovno sam otvorio igru po drugi put i pojavila su se 3 oglasa i ova igra ima puno nepotrebnih ekrana za učitavanje koji se ne instaliraju.
Bukvalo nisam ni usla već me izbacilo
PK XD - Play with your Friends சாகசம் cze
Mrzim ovo kada sam deinstalirao i instalirao natrag NE DA SE VRATITI NA MOJ RAČUN SAM SE REGISTRIRALA ALI NE DOPUŠTA MI DA PRITISNIM "JA VEĆ IMAM RAČUN" UGH OVA IGRA JE SMEĆE !!! VOLJEO DA NIKAD NE VIDJEM OVU GLUPU APLIKACIJU 🤬🤬🤬🤬🤮🤮🤮🤮🤮 oh.. Žao mi je! Mislio sam da je ovo greška, izvinite što sam zao, stavio sam dvije zvjezdice i žao mi je i kako kliknuti tu vezu?
OVO JE NEVJEROJATNA IGRA KOJU NIKAD NE IGRAM KAKO TI MOGU REĆI DA JE NEVJEROJATNA. UVIJEK IGRAM OVU IGRCU. IMAM 1 PROBLEM MOŽETE LI GA RJEŠITI MOLIM VAS STVARI SU PRESKUPE. NE PREVIŠE SAMO MALO SAM VIDIO HELLO KITTY KUĆU KOJA JE BILA JAKO SKUPA I PRETEŠKO JE ZARADITI NOVAC. MOLIM VAS, RIJEŠITE OVAJ PROBLEM HVALA I JAKO JE NEVRIJEDNA IGRA......
Imam problem da je sada u ovom novom ažuriranju svaka stvar preskupa 😔 i ne mogu kupiti svoje omiljene stvari što je totalno nepravedno i također hvala što radiš druge dragulje skupe stvari jeftino i molim te napravi mini igru od koje možemo zaraditi dragulji jer kada igrate mini igrice i nakon dugo vremena dobijete kutiju iznenađenja iu tome ima manje mogućnosti da dobijete dragulje a kada dobijete dragulje oni su također 2,3 dragulja unutar Moj id je :- * pony #49595* pa da 5 zvjezdica sretno
Isto kopiranje robloxa preee glupo i btw dosadno je
Igrica neće da se učita tako da vam je ne preporučujem i jako bagira nemoj te trošiti vrijeme na ovo